80talsklassikern

20111020-175659.jpg

Kasslergratäng! Istället för ananas (socker) tog jag gul paprika. Blandade grädde med hemmagjord chilisås (tomatpure och sambal) som jag hällde över kassler- och paprikaskivorna. Strödde sen över riven ost och gratinerade i ugnen på 225 grader i ca 25 minuter.

Annonser

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Elin
    Okt 24, 2011 @ 13:47:53

    Det här var riktigt, riktigt gott och gav mig lite variation. Sparas till favoritrecepten 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: