Tonfisksås och vitkålspasta

Strimla vitkål och släpp ner i kokande saltat vatten.

Bryn champinjoner och en burk avrunnen tonfisk i en kastrull och tillsätt sen lika delar grädde och creme fraiche. Klipp i dill och persilja och krydda med salt och peppar och en klick tomatpuré. Klart!

Jag äter mycket fisk nu för tiden, vet inte varför, det har bara blivit så.. Gott är det iallafall.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: