Rabarberpaj


2-3 rabarberstjälkar
2 msk sukrin
1 msk kanel

75 gram smör
0,75 dl sukrin
1 dl kokosmjöl eller mandelmjöl
0,5 dl fibrex
0,5 tsk bakpulver
1 krm vaniljpulver

Skala och skiva rabarbern och häll över sukrin och kanel och låt det gotta ihop sig ett tag. Kör sedan ner resten av ingredienserna i matberedare/mixer och strö sen det över rabarbern. Grädda i ugnen på 200 grader tills pajen fått fin färg.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: