Svar på en kommentar

Av Josefine till Stekt fisk #

Mysig blogg! Tack för LCHF-inspiration! Hur gör du din äggsås? 🙂

Svar: Tack! Jag gör den på enklast möjliga sätt, kokar upp grädde med lite philadelphiaost (för att såsen ska bli tjock) och sen kryddar jag den med salt, peppar och massa dill. Skalar kokta ägg som jag haft i kylen och hackar och vänder sen ner dem i såsen och sen är det klart 🙂

Annonser

3 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Paula
    Maj 18, 2011 @ 16:20:18

    Nåt annat som är svingott är att smälta smör, blanda med kokt ägg och servera till torsk. Det åt vi alltid när jag var liten. Mums!

  2. emelie
    Maj 18, 2011 @ 16:21:37

    gött, ska testa det 🙂 älskar kombon ägg och smör.

  3. Josefine
    Maj 18, 2011 @ 16:39:24

    Tack för svaret, lät enkelt & gott! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: