Stekt fisk

Idag panerade jag fisk till middag. Gudars vad gott det är. Panering är en sån där sak som man lätt glömmer bort, speciellt då man äter LCHF. Men det är inga problem alls att fixa. Jag blandade nån dl pofiber med lite fiberhusk, salt och citronpeppar och hällde ut på en tallrik. Doppade mina torskfiléer i ett uppvispat ägg och vände dem sedan i pofiberblandningen innan jag stekte dem i massa smör. Åt med äggsås och minitomater.

Annonser

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Josefine
    Maj 18, 2011 @ 11:42:48

    Mysig blogg! Tack för LCHF-inspiration! Hur gör du din äggsås? 🙂

  2. Trackback: Svar på en kommentar « emeliemaria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: