Träna eller inte träna?

Fick en fråga i kommentarerna av Helene om hur jag ställer mig till träning och om jag tränar.

Såhär är det. Jag har inte tränat på flera år. Jag gick på gymmet då och då när jag bodde i USA 2009 men sen dess har jag inte tränat förutom en dag för en månad sen då jag fick ett ryck och stack ut och löpte 4 km. Vet ni vad det sjuka var? Jag stannade inte en enda gång. På något sätt har jag (troligtvis) genom att äta LCHF byggt muskler.

När jag kom hem från USA gick jag ju ner 17 kg på några månader. (Går att läsa om HÄR) Jag tränade inte en enda gång. Jag har ätit mig ner i vikt och kalorier-in-och-ut-teorin fungerar inte på mig. Jag orkar inte heller träna efter en arbetsdag, eller jag skulle inte orka ta mig iväg tror jag. Men däremot finns det inget dåligt med att träna. Våra kroppar är gjorda för att röra på sig, men jag tycker vardagsmotion räcker. Elitidrottar man inte finns det ingen anledning att ta ut sig så att man kräks. Sen gillar jag inte att vara instängd på ett gym och tror att all rörelse och motion som man gör utomhus i friska luften är den bästa. Yoga och Bodybalance gillar jag dock jättemycket, tycker det är skönt att vara mjuk och rörlig och jag blir harmonisk av det.

Men som sagt. Jag tränar inte och du behöver inte träna för att gå ner i vikt, fortsätt med LCHF så löser det sig av sig själv efter ett tag. Men cykla och promenera mycket så mår kroppen gott.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: