Coleslaw.

Slängde ihop en stor sats Coleslaw när jag kom hem. Håller länge i kylen och passar med allt. Åt det till grillad kyckling som middag idag.

Hur mycket man tar av allt beror på hur mycket man vill göra. Såklart. Strimla vitkålen (antingen med osthyvel eller matberedare) och lägg den i en stor skål/bunke. Klicka i lika stora delar majonäs och creme fraiche. Till min monstersats blev det nog 2 dl av varje. Sen tar ni dijonsenap efter smak samt salt och svartpeppar. Nom Nom. Blir godare ju längre den står i kylen och gottar till sig men går att äta direkt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: