Rättika?

Haha ja vad fan är rättika egentligen.. Ser ut som en stor vit morot, men vissa butiker säljer den plastförpackad i småbitar, så ni får kolla lite.

Äter man den som den är påminner den om rädisa i smaken men kokt så är den mest lik potatis, därför är det många LCHFare som gör ”potatis”gratäng på den. Bara att skiva rättikan tunnt, koka den och sen varva den med grädde, vitlök, ost och salt och peppar i en form och köra i ugnen. Helst lääääänge. Nästan det godaste tillbehöret som finns enligt mig.  Går även hem hos icke lowcarbare 🙂

Testa!

Annonser

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Katta
    Apr 18, 2011 @ 23:16:43

    Jag ville kika in och tacka för alla fina ord och allt stöd jag fått ifrån dig!! Det betyder mer än du kan ana! Stor Kram / Katta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: